diumenge, 20 de desembre del 2015

BOMBONS!!

AQUEST DIVENDRES ENS VAM TORNAR A FICAR EL DAVANTAL I ENS VAM ARROMANGAR PER TAL DE FER UNS EXQUISITS BOMBONS DE XOCOLATA. HO VAM FER MOLT BÉ I LA EXPERIÈNCIA ENS VA AGRADAR MOLT. ENS ESTEM FENT UNS VERTADERS "XEFS". GRÀCIES A LES FAMÍLIES QUE ENS VAU AJUDAR. ESPEREM QUE GAUDÍREU TANT COM NOSALTRES I QUE EL RESULTAT HAJA SIGUT SATISFACTORI. FINS LA PRÒXIMA! Bombons on PhotoPeach

diumenge, 29 de novembre del 2015

Teatres, instruments i banyes...

QUINA SETMANA MÉS MOGUDA HEM TINGUT! A BANDA DE LES ACTIVITATS REALITZADES A LES NOSTRES AULES, HEM GAUDIT D'UNA OBRETA DE TITELLES D'UNICORNIS, UN ALTRA D'OMBRES, HEM POGUT TOCAR EL TECLAT I APRENDRE ALGUNES COSES D'AQUEST INSTRUMENT I TAMBÉ HEM PINTAT UNA BANYA MÀGICA D'UNICORNI. GRÀCIES A TOTES LES FAMÍLIES PER LA VOSTRA IMPLICACIÓ I COL·LABORACIÓ...FINS LA PRÒXIMA!
teatres, instruments i banyes... on PhotoPeach

diumenge, 15 de novembre del 2015

INSTRUMENTS I UNICORNIS

JA HEM ELEGIT ELS NOMS DE LES NOSTRES AULES: ELS XIQUETS I XIQUETES DE LA CLASSE DE NOELIA SERAN "ELS UNICORNIS", ELS DE LA CLASSE DE ROSA "ELS INSTRUMENTS". HA SIGUT LA PRIMERA VEGADA QUE HEM VOTAT PER CONSENSUAR ALGUNA COSA. ESTEM TREBALLANT LES DUES AULES ELS DOS TEMES, CADASCÚ ENFOCAT D'UNA MANERA PER TAL DE DONAR RESPOSTA ALS DIFERENTS INTERESSOS DELS NOSTRES XIQUETS I XIQUETES. HO ESTEM PASSANT D'ALLÓ MÉS BÉ! EN BREU...RESUM FOTOGRÀFIC DE LES DIVERSES ACTIVITATS...ESTIGUEU ATENTS!

diumenge, 1 de novembre del 2015

PANELLETS

Com ja sabeu, aquest divendres ens vam ficar el davantal i vam fer a classe panellets per celebrar la festa de Tots Sants. Abans de fer-los, el dijous, vam treballar la recepta (ingredients, el procés...); per a poder realitzar aquesta experiència que ens ha encantat, van vindre a ajudar-nos alguns papàs i mamàs que van fer un treball extrordinari amb tots nosaltres. Esperem que us haja agradat passar una estoneta amb nosaltres i també les pastes.
Repetirem!!!

dimecres, 28 d’octubre del 2015

ELS PROTAGONISTES

SABEU EL NOM DE TOTS ELS AMICS QUE TENIM ENGUANY? AÇÍ ELS TENIU, CADASCÚ AMB EL SEU.QUÈ BONICOS TOTS!

diumenge, 18 d’octubre del 2015

Benvinguts a la "Nostra finestreta"

Bon dia i feliç diumenge a tots i totes!
Ja ha passat més d'un mes des de l'inici de curs i us hem de dir que el treball a les nostres aules ja comença a ser prou productiu. Hem fet moltes coses, manipulat diferents materials i tingut moltes experiències enriquidores.Ja hem començat a treballar a Paul Klee, a jugar a la pissarra digital, amb l'ordinador, també hem fet psicomotricitat, racons...fins i tot hem gaudit d'una vesprada de cine. Açí us deixem una xicoteta mostra de diferents moments a l'escola.
Esperem que us agrade!