dijous, 31 de maig del 2018

La pel.lícula d'Aratz

Avui Aratz i son pare han vingut a ensenyar-nos una pel. cula que han fet a sa casa....Segur que ens encantarà!!

dilluns, 28 de maig del 2018

I avui... Tenim un conte molt especial

Aquesta vesprada tenim la sort de gaudir d'un conte molt especial amb la col. laboració d'AFANIAS. Anem a fer un conte amb llenguatge de signes.

dijous, 24 de maig del 2018

Festival de cinema

Avuí el tio de Uma, Néstor Prades, ens va a contar com s'organitza un festival de cinema. Anem  a aprendre moltes coses sobre el funcionament dels festivals de cinema.

dimarts, 22 de maig del 2018

Taller d'expressió corporal

Avuí tenim l'últim taller d'aquest curs. Aquesta vesprada anem a gaudir fent expressió corporal... Segur que ho passarem de meravella!

divendres, 18 de maig del 2018

Entrevista a una periodista de cinema

Ahir Valentina ens va ficar un video que ens va fer una periodista que viu a Hollywood en la qual ens va explicar moltes coses del cinema. Estem aprenent molt!

dijous, 17 de maig del 2018

Taller de reanimació

Aquesta vesprada anem a fer un taller molt  interessant  sobre què fer quan hi ha alguna persona que no respira. Anem a aprendre moltes coses!!

dimarts, 15 de maig del 2018

Taller de bombolles de sabó

Avuí tenim un dia complet! Aquesta vesprada les famílies ens han preparat un taller per a fer bombolles de sabó. Anem a començar!!

Taller d'animació

Avuí amb Nando anem a fer un taller d'animació. Segur que els dibuixos que anem a fer ens quedaran genials!

dilluns, 14 de maig del 2018

Anem a fer una pel.licula

Avui ha vingut la mamà de Biel Bort i ens ha ensenyat una pel.licula que va fer amb ell amb fotografies. Ara nem a fer la nostra. Què interessant!!

dimarts, 8 de maig del 2018

Taller de risoterapia

Avui ens espera un taller molt divertit... Anem a fer risoterapia!! A veure quines coses farem... Segur que ho passarem mooolt be!!

dimecres, 25 d’abril del 2018

Xarrada dels aliments

Encara que hem acabat el projecte dels aliments Valle ha vingut a explicar-nos com deuriem d'alimentar-nos per tal d'estar forts i saludables. Hem aprés moltes coses!!! Gràcies per vindre! 😘

dimarts, 24 d’abril del 2018

Taller de papiroflexia

Aquesta vesprada anem a aprendre a fer algunes cosetes amb paper amb l'ajuda d'aquestes famílies que tenen moltes sorpreses... Estem impacients!

dilluns, 23 d’abril del 2018

Dia de Sant Jordi

Avuí, dia del llibre, l'editorial Unaria ens farà una activitat sobre el treball que es realitza en una editorial per a fabricar els contes. Començem la setmana!!

divendres, 20 d’abril del 2018

Parlem amb Hermes Marco

Avui hem fet una activitat molt bonica. Ens hem conectat amb Hermes Marco (director de cinema) via skype. Li hem fet moltes preguntes sobre el cinema i hem aprés molt!

dijous, 12 d’abril del 2018

Decorant el passadís

Hem començat el projecte del cinema i anem a fer alguna cosa molt especial al nostre passadís... El resultat ho voreu en breu...

dijous, 29 de març del 2018

Conillet de Pasqua

Aquesta setmana ens ha visitat el Conill de Pasqua... Ens ha anat deixant cartes en les quals havien proves.. Hem fet jocs per equips, llegit pistes i per fi, hem trobat el seu tresor... Un cistell amb ous de xocolata!!

dimarts, 20 de març del 2018

Avui "Body painting"

Ja hem vist com es pinten algunes tribus al món. Ara és el nostre torn. Anem a puntar-nos el cos... Com eixirem avuí de l'escola? Sorpresa...

dimarts, 13 de març del 2018

A pintar samarretes!!!

Avui tenim molta feina. Anem a pintar samarretes amb dibuixos i els noms de les nostres classes. Ens quedaran de categoria!!

dijous, 1 de març del 2018

Avui fem dansa

Avuí ens acompanya Susana, la mamà deJulia Gutierrez, a contar-nos moltes coses sobre la dansa. Ho anem a passar... De meravella!!!

divendres, 16 de febrer del 2018

Fem "Macedònia"

Avui hem completat el nostre esmorzarem  fent "Macedònia de fruites". Hem pelat i tallat els plàtans, les mandarines i hem fet suc de taronja. Un vertader treball en equip. Ens ha quedat rica, rica!!

dijous, 25 de gener del 2018

Avui amb nosaltres... Paco Muñoz!!!

Avui hem tingut la gran sort de tindre a l'escola a Paco Muñoz. Hem cantat algunes cançons i ho hem passat de categoria!!! Moltíssimes gràcies!!